Una diada plena de jocs

El divendres 6 de Febrer, tots els alumnes de l’escola van gaudir d’una diada lúdica molt especial. El pati es va omplir de nens i nenes jugant durant tot el dia a aquells jocs que, en aquesta primera setmana del projecte interdisciplinari, havien treballat a les aules.

Els encarregats  d’explicar, guiar i engrescar als més petits, van ser els alumnes de 5è i 6è, que amb molta cura i dedicació, van acompanyar i van fer jugar a la resta d’alumnes de l’escola.

Felicitats a tots ells! Estem orgullosos de vosaltres!

Els més petits de tots, els alumnes d’educació infantil, van triar la gallineta cega, la bomba, conills i caçadors i la petanca.

Al cicle inicial van optar per la gallineta cega, el mocador, la petanca i moros i cristians.

Els del cicle mitjà van preferir jugar a bales, gomes, mocador i la xarranca.

I per últim, els que van treballar moltíssim i molt bé durant el matí, a la tarda van practicar uns quants esports olímpics com bàsquet, hoquei, volei i bàdminton.

El fred intens d’aquest dia de Febrer, no va poder deslluir un dia tan bonic per a tots!

Des de l’escola voldríem agrair la bona feina realitzada per la Noèlia i el Joan que, a més de preparar-ho tot, han tingut feina extra amb l’alumnat. Era molt important que, tant els grans que ensenyaven com el petits que jugaven, tingueren la informació i el coneixement necessari per treure-li el màxim de profit a l’estona de joc, i això va ser una realitat gràcies a aquesta feina. Enhorabona tambè a tots dos!

Amb aquest tipus d’activitats comprovem que la interacció entre grans i petits a l’escola inculca en tots ells uns valors que mica en mica la nostra societat ha anat deixant de costat.

Insistirem en aquest tipus de plantejaments sumant-los a l’apadrinament lector i les sortides i activitats de cicle!

3 respostes
 1. Eva Alonso Vazquez
  Eva Alonso Vazquez says:

  Haber como recuperamos el tiempo que han perdido jugando, mientras en otros colegios han estado trabajando.

  Respon
  • Purificació Salas
   Purificació Salas says:

   No comparteixo que hagin estat perdent el temps, però destacar que jugant s’aprén molt i les relacions interpersonals s’enriqueixen amb aquest tipus de plantejaments. Els valors personals no estan als llibres i els infants necessiten de les interrelacions que es donen mentre juguen per avançar en el seu procés d’aprenentatge.

   Respon
   • Susana Canela Moya
    Susana Canela Moya says:

    El meu fills va venir encantat. Amb sis anys, m’explicava jocs (que jo havia jugat de petita) i pensaba que avui, amb la tecnología, mai, els mues fills jugarien.
    Estic encantada!!!!! Gràcies a tots.

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *