Slide background

Projecte Interdisciplinari

Cada curs l’escola es vesteix de gala sota el nom de Projecte Interdisciplinari. La temàtica d’aquest Projecte és triada per votació dins del claustre de mestres a partir de diferents propostes que van sorgint al llarg del curs anterior.
 • Ells condueixen el seu projecte

  Triat el tema principal arriba la discussió, dins de cada cicle, de la manera de treballar el tema per tal que sigui adient i interessant pels alumnes en funció dels interessos d’aquests.
  Seleccionat l’apartat a treballar cada cicle evoluciona el seu projecte cap allà on el condueixen els seus alumnes i es planifiquen totes aquelles activitats relacionades amb el tema (sortides, tallers,…)

 • Compartir i aprendre

  Cada grup-classe fa una visita pels diferents passadissos del centre on està tot allò que s’ha treballat en altres cicles. També es planifiquen activitats de recerca d’informació sobre els treballs que la resta de cicles han realitzat i exposat. Aquests passadissos també són visitats, tant pels propis alumnes del centre com per les famílies.

 • Un treball en família

  Aquest Projecte Interdisciplinari juntament amb la tradicional festa de Carnestoltes requereixen molt esforç i dedicació tant pels alumnes com pels mestres del centre. Sovint les famílies també participen d’aquest treball ajudant en el que calgui per tal que tot estigui a punt.

 • Treball intensiu

  Durant el mes de febrer es fa un treball intensiu de dues setmanes per abordar aquest aspecte des de les diferents àrees i que quedarà recollit en un dossier de cicle i/o nivell.
  La part plàstica, el treball grupal, la gran varietat d’activitats proposades, l’ús de les TIC a diari donen pas a unes creacions dignes de ser lluïdes als passadisos del centre i que els vestiran fins a final de curs.

 • Un final de festa

  Com a cloenda d’aquestes dues setmanes es realitza la festa de carnestoltes oberta a les famílies on els alumnes vestits amb disfresses referents al tema treballat, mostren petites i/o elaborades representacions, coreografies,… per entretenir i fer gaudir a les seves famílies.

 • memòria

  Tant el Projecte com la festa queden recollides en un DVD que encomanem que ens filmin i editin perquè les famílies puguin tenir un bon record dels seus fills en el seu pas per l’escola.

© Copyright - Escola Purificació Salas - Disseny: ecomunica