Tot a punt per dilluns!!

Benvolgudes famílies,

Han estat dues setmanes de treball intens per tenir l’escola a punt per rebre l’alumnat el proper dilluns. Encara tenim algunes cosetes a resoldre però són temes menors.

La realitat és que ha estat un estiu de molta feina per adaptar l’escola a la nova situació.

El dilluns, com ja és costum, les famílies podreu entrar a l’escola i acompanyar als vostres fills/es fins a la fila per poder conéixer el/la mestra tutor/a.

A la pista de futbol dels porxos es faran les files del cicle inicial. A la del mig la faran els del cicle mitjà i a la de bàsquet el cicle superior.

Per qualsevol dubte que en tingueu trobareu professorat que us pot informar del lloc de fer fila. Els/les tutors/es portaran un cartell amb els noms del nens/es de cada grup.

Serà un dia per retrobar-se amb els companys i anar entrant mica en mica en les rutines del curs, rebre el material escolar i arrencar algunes àrees a la tarda.

A la web ja disposeu del díptic resum de les normes d’inici de curs. Recordeu que tal i com vam informar a les reunions de pares del curs passat, aquest curs evitarem al màxim l’enviament de notes en paper i prioritzarem el mail. En aquest sentit, el primer mail que rebreu dilluns serà aquestes normes d’inici de curs.

Encara tenim famílies que no han donat el mail a l’escola, en aquest sentit, hauran de consultar la web per mantenir-se informats.

Esperem que hagueu passat unes bones vacances!!!

Bona diada a tothom i fins dilluns!!!

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *