Primeres pases del Nou Institut

El passat dimecres dia 21, es va fer la presentació del Projecte del Nou Institut que arrencarà el proper curs 2015-2016 al nostre edifici.

Per aquesta primera reunió van ser convocats els membres del Consell Escolar i també els que formen part de la Junta de l’AMPA de la nostra escola per tal que poguessin saber de primera ma com va el projecte i quines necessitats tindrà l’AMPA per poder seguir donant el bon servei que tenim actualment.

A l’apartat de precs i preguntes van sortir un seguit de temes els quals es van recollir per tal de ser estudiats i treballats, tant des de l’escola i institut, com des del Departament i Ajuntament.

purisalas_insti_3 Purisalas_insti_5 Purisalas_insti_6 Purisalas_insti_7

Exposar també que des de la tornada de vacances es van oficialitzar els càrrecs de Directora i Secretari del nou projecte, i des d’aquell moment ens reunim periòdicament per anar unint els dos projectes que hauran de conviure junts i coordinar-se per tal de donar continuitat al procés d’ensenyament-aprenentatge de l’alumnat. Una feina extra que hem agafat amb molta il.lusió i que estem segurs que acabarà amb un projecte final molt satisfactori.

Ahir dia 27 de gener a la tarda, es va celebrar la reunió amb les famílies de 6è. de la nostra escola on es van exposar les directrius del projecte i on, lògicament, van sortir altres preguntes que mica en mica aniran rebent resposta a mesura que es vagi donant forma a la línia pedagògica que agafarà l’institut.

purisalas_inti_sisè2 purisalas_insti_sisè

Tal i com es va informar, el dia de la Jornada de Portes Obertes, serà la Directora del Nou Institut qui informarà d’aspectes més pedagògics i on es podran resoldre preguntes més concretes de l’apartat pedagògic.

Pel que fa als aspectes més d’organització serà més endavant quan els afrontarem per garantir un bon funcionament d’aquests dos projectes que anem unint mica en mica.

Davant la petició de les famílies de poder tenir accés a l’explicació d’ahir, adjuntem el Powerpoint que es va fer servir perquè li torneu a fer una ullada.

UN NOU INSTITUT PER SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Gràcies i salutacions.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *