Fantàstic!! Felicitats!!

Després de molts mesos de disseny, organització, preparació i nervis, va arribar el dia de muntar tot allò que l’alumnat estava esperant amb candaletes. Una feinada que les famílies heu fet amb molta ilusió sabent l’objectiu i a qui anava adreçada.

La transformació de l’escola en el circpuri va ser tot un espectacle digne de fotografiar tal i com teniu a la web de l’AMPA.

Els nens han fet una valoració molt positiva tot i què dilluns encara arrossegaven cares llargues i cansades, però plenes d’entusiasme, on s’explicaven encara anècdotes del moment.

En nom del professorat de l’escola us volem donar les gràcies pel gran esforç i per la bona feina realitzada. Un cop més la Nit d’Estels ha estat un èxit gràcies a la vostra implicació. Per tant, moltes felicitats!!!

Tambè toca agraïr en nom de les persones que fan neteja a l’escola a diari. Elles van quedar sorpreses per la bona feina de recollida que vau fer el diumenge. Els hi vau facilitar molt la seva feina i per aquest motiu m’han dit que us ho faci arribar.

L’escola estava en perfecte estat el dilluns en entrar els nens, encara hi havia alumnes del cicle superior que entraven a les classes d’Ed. Infantil sorpresos per la transformació.

Ara toca pensar en la Festa de Final de curs que també esteu prepararant amb empenta.

Ànims que queda poquet!!

Fantàstic!! Felicitats!!

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *