Entrades

Anem al teatre!

Els nens i nenes d’Educació Infantil i Primer d’Educació Primària, hem anat plegats a la Patronal.

Hem gaudit de l’espectacle que ens ha ofert la Companyia de l’Estaquirot amb l’obra “En Jan Totlifan”.
Els nens i nenes s’ho han passat d’allò millor amb els protagonistes d’aquesta història que han resultat ser uns titelles molt divertits que han captat l’atenció de grans i petits.
L’obra narrava la història d’en Jan, un menut que creixia acostumat a que li fessin tot, des de cordar-se les sabates, a vestir-se o tallar el menjar. No li calia aprendre a fer res. A més a més, tenia un ajudant, en Nicolau, que sempre estava pendent d’ell. Quan en Nicolau va tenir prou diners, va marxar tranquil a l’Illa Verda. En Jan no sabia viure sense ajuda, així que va decidir emprendre un llarg viatge per trobar en Nicolau, un trajecte ple de descobertes durant el qual va aprendre a fer moltes coses, fins i tot el famós gelat de fruita!
Ha estat un aposada en escena d’autèntics professionals que ens ha fet passar una estona molt agradable!!!

purisalas_teatreinf

Comencem primer!

Les tutores de primer A i primer B us donem la benvinguda al nou curs.  Els nens i nenes s’estan adaptant poc a poc als canvis que suposa passar a Primària.  Són moltes les coses noves: canvis estructurals, matèries més denses,…  però amb paciència i tolerància els nens i nenes es van introduïnt dins el món de Primària.  A partir de la reunió de pares i mares a finals de setembre tot quedarà molt més clar.  Mentrestant, podeu ajudar als vostres fills/es, perquè se sentin més segurs a classe, fent petites lectures en lletra lligada i treballant una mica el traç.

A les dues classes hem escollit per votació el nom que durant tot el curs ens identificarà: Primer A, els ROBOTS i Primer B, els CONILLS.

Moltes gràcies pares i mares per ajudar-nos a començar!

 

Escola_Purificaciosalas_fotos1                  Escola_Purificaciosalas_foto3