Entrades

PORTES OBERTES VIRTUALS 2020-21

Amb l’objectiu de facilitar a les famílies tota la informació que els pugui interessar…volem   donar-vos a conèixer el nostre projecte amb aquest power point.

La tria d’escola és un moment molt important i per això esperem que us sigui de gran utilitat i serveixi per apropar-vos una mica més a l’escola Purificació Salas i Xandri

AVÍS: les dates que consten en la darrera diapositiva no són les correctes.

Consulteu INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ 2020-21

 

Fira Solidària 2015

Un any més l’alumnat de l’escola està treballant per tenir a punt els productes de cara a la tradicional Fira Solidària que enguany serà el 12 de desembre al menjador de l’escola.

Arrencarem a les 10h i finalitzarà a les 13h, per tant podeu anar passant al llarg del matí on us rebrà l’alumnat de 6è que s’encarregaran de vendre els articles.

L’AMPA de l’escola també hi participa amb la seva tradicional xocolatada i amb el boníssim pa de pessic que farà el nostre cuiner Joan.

La recaptació anirà destinada en part a participar en la Marató de TV3 (Diabetis i Obesitat) i en una major part a Càritas Parroquial de Sant Quirze on ho destinaran a comprar aquells aliments més necessaris un cop recollides les donacions al banc d’aliments.

Per tant, us animem a participar en aquest acte solidari que tindrà com a cloenda l’actuació de la Coral cap a les 12:30h.

Us hi esperem!!!

Que gaudiu dels vostres fills/es en aquests quatre dies que s’apropen!!

 

Dilluns dia 2 de novembre no hi ha escola

Benvolgudes famílies,

Avui ha estat un dia especial on l’escola celebra la festa de la castanyada.
S’han fet un seguit d’activitats a l’escola que us narrem a l’entrada de la festa.
El següent mail és per recordar que el dilluns dia 2 de novembre és el segon dia de lliure disposició de les escoles de St. Quirze del Vallès, per tant, no hi haurà classe.
Aprofitem també per recordar que des de la nostra AMPA, s’ha organitzat una paradeta al Parc de les Morisques per vendre castanyes. Hi seran avui i demà a la tarda entre les 17h. i les 22h.
Esperem que us hi pogueu apropar i participeu, ja que la recaptació anirà dirigida a la propera Nit d’Estels que el nostre alumnat de 4t i 5è ja espera amb candaletes tot i que encara queda moooolt!!

Esperem gaudiu d’aquesta festa de la castanyada amb els vostres fills/es,

Salutacions,

Xavi López

Divendres 9 d’octubre no hi haurà escola

Benvolgudes famílies,

Tal i com està al Calendari del Curs 2015-2016, el proper divendres dia 9 d’octubre l’escola romandrà tancada.

És el primer dia de lliure disposició escolar que es va acordar per a totes les escoles del municipi.

Salutacions,

Calendari de reunions de nivell

 

Benvolgudes famílies,

Aquí teniu el calendari de reunions que es duran a terme durant aquest mes de setembre i principis d’octubre.

Com veureu las realitzarem a les 17:30h. i proposem servei de guarderia gratuït per aquelles famílies que ho necessiteu.

Explicar també que aquest mateix calendari ha sortit avui a la tarda a la bossa dels nens/es. Comproveu que l’heu rebut.

De la mateixa manera aprofito per recordar que a partir d’aquest inici de curs la informació de l’escola la trobareu a la web i se us enviarà via mail.

A tal efecte, si no heu rebut via mail aquesta convocatòria i la de les normes d’inici de curs, poseu-se en contacte amb secretaria per actualitzar els mails que tenim vostres.

Salutacions

Tot a punt per dilluns!!

Benvolgudes famílies,

Han estat dues setmanes de treball intens per tenir l’escola a punt per rebre l’alumnat el proper dilluns. Encara tenim algunes cosetes a resoldre però són temes menors.

La realitat és que ha estat un estiu de molta feina per adaptar l’escola a la nova situació.

El dilluns, com ja és costum, les famílies podreu entrar a l’escola i acompanyar als vostres fills/es fins a la fila per poder conéixer el/la mestra tutor/a.

A la pista de futbol dels porxos es faran les files del cicle inicial. A la del mig la faran els del cicle mitjà i a la de bàsquet el cicle superior.

Per qualsevol dubte que en tingueu trobareu professorat que us pot informar del lloc de fer fila. Els/les tutors/es portaran un cartell amb els noms del nens/es de cada grup.

Serà un dia per retrobar-se amb els companys i anar entrant mica en mica en les rutines del curs, rebre el material escolar i arrencar algunes àrees a la tarda.

A la web ja disposeu del díptic resum de les normes d’inici de curs. Recordeu que tal i com vam informar a les reunions de pares del curs passat, aquest curs evitarem al màxim l’enviament de notes en paper i prioritzarem el mail. En aquest sentit, el primer mail que rebreu dilluns serà aquestes normes d’inici de curs.

Encara tenim famílies que no han donat el mail a l’escola, en aquest sentit, hauran de consultar la web per mantenir-se informats.

Esperem que hagueu passat unes bones vacances!!!

Bona diada a tothom i fins dilluns!!!

 

NOVETATS entrades i sortides de l’escola

Benvolgudes famílies,
Les noves situacions que es van donant a l’escola ens obren noves possibilitats pel que fa a les entrades i sortides al centre que anirem provant fins arribar a les més eficaces i ordenades.

Educació Infantil:
Durant aquest primer trimestre de curs, les famílies de l’alumnat de P3 hauran d’acompanyar-los fins a la porta de la classe on seran rebuts pel professorat. Si hi ha qualsevol informació a donar preguem ho facin mitjançant una nota escrita a la bossa del nen/a. No serà moment de comentaris personals ja que els passadissos hauran de quedar lliures el més aviat possible per facilitar l’entrada de la resta de l’alumnat del centre.
La recollida al migdia i a la tarda serà a la fila exterior com de costum.

L’alumnat de P4 i P5, mantindran les entrades i sortides com en els cursos anteriors.

Primària:
No hi ha canvi respecte a les entrades i sortides de l’alumnat de primària.
Només recordar que els alumnes de 1r i 2n sortiran per la porta central de la tanca del pati.
Els alumnes de 3r, seran entregats a les famílies per la mateixa porta que 1r i 2n, només durant les dues primers setmanes. Posteriorment sortiran sols per la porta de primària.

Es prega puntualitat a totes les famílies pel bé del bon funcionament de les classes.

Gràcies i bon inici de curs!

Recordatori dia lliure disposició

Benvolgudes famílies,

Com haureu vist al calendari escolar d’aquest curs, el proper dia 25 de maig és un dels dies de lliure disposició escolar. En aquest sentit, l’escola romandrà tancada.

També recordar que en motiu de la celebració de la Nit d’estels 2015, el proper dia 5 de juny, la jornada escolar serà intensiva. Per tant, des les 9:00h. fins a les 13h.

D’aquesta manera les famílies organitzadores disposaran de més temps per tot el que comporta aquest event tant esperat per l’alumnat de Cicle Superior.

Properament rebreu més informació des de l’AMPA.

Salutacions.

 

Circuits elèctrics!!

L’alumnat de sisè hem treballat a classe què és i com es pot fer un circuit elèctric. Aprofitant el que hem après, hem creat, a casa, les nostres pròpies maquetes basades en circuits elèctrics.

Un circuit elèctric és un conjunt d’elements que permet generar, distribuir i aprofitar el corrent elèctric

Així doncs, quan encens el llum de l’habitació utilitzes un circuit elèctric que el formen:

  • Un generador elèctric, que és el de la central elèctrica.
  • Uns fils elèctrics que transporten el corrent elèctric fins a casa teva, després fins a l’endoll i, finalment, fins a la bombeta. cable_rvk_negro_1.5_mm2_z1Light switch / contemporary
  • Un interruptor que permet que passi el corrent elèctric o que l’interromp. bricomania-682-piloto-de-orientacion-xl-668x400x80xX
  • Una bombeta que aprofita el corrent elèctric per fer llum.bombilla

Per facilitar la representació dels circuits elèctrics es fan servir esquemes en què cada element es representa amb un símbol determinat. Per exemple, l’esquema d’aquest dibuix mostra un circuit elèctric per poder engegar i tancar la bombeta.

Quan accionem l’interruptor deixem passar el corrent elèctric, que arriba fins a la bombeta i s’encén.

circuit_el_ctic_1

 

La veritat és que els models han quedat fantàstics i ens han felicitat pels resultats!!

Aquí teniu una mostra dels nostres treballs

l’alumnat de 6è

TALLERS DE RELACIONS IGUALITÀRIES I SENSE VIOLÈNCIA PER NENS I NENES D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA, MESTRES I FAMÍLIES

Enguany els nostres alumnes,  mestres i famílies, tenen l’oportunitat de participar en uns tallers promoguts pel Consell Comarcal. L’objectiu és proporcionar un missatge comú entre tots ells , que promogui les relacions igualitàries i la resolució no violenta dels conflictes.

Durant el mes d’ abril tots els alumnes de Primària faran dos tallers: un sobre igualtat i un altre sobre resolució de conflictes.

El Taller per a les famílies, es farà el 8 d’abril de 17:30 a 19:30 al menjador de l’escola.

Objectius del taller:

– Reflexionar sobre les desigualtats, els rols i estereotips de gènere i com això influeix en la mirada cap al fill o filla.

– Oferir recursos per reconèixer les emocions i millorar la comunicació entre pares/mares i fills/es.

– Proporcionar tècniques psicoeducatives que s’adaptin a les realitats socials i familiars a les quals es pretén donar resposta.

Us hi esperem a tots i a totes!