Entrades

JORNADES ESPORTIVES DEL CICLE SUPERIOR

El passat 27 de març els/les alumnes del Cicle Superior van anar a l’estadi Josep Molins de Sabadell a passar una jornada fent esport.

L’objectiu de la sortida era posar en pràctica diferents especialitats atlètiques que ja s’havien treballat a l’escola però gaudint de les instal·lacions d’un estadi de debò.

Al llarg del matí van poder posar en pràctica diferents tipus de curses, llançaments i salts.

Després de dinar van poder continuar passant-s’ho bé practicant diferents activitats lúdico-esportives aprofitant el bon dia que vam tenir.

Aquí us deixem moltes fotos d’aquell dia fetes pels propis alumnes!!

RUGBI A L’ESCOLA

El Ricardo i el Matias ens han vingut a fer un tastaolletes d’un esport  molt poc conegut  al nostre país i del qual ells són entusiastes. Així ens ho van demostrar per la passió que li posaven mentre els hi ensenyaven als nens i nenes de l’escola.

Fa un parell d’anys van crear el Club de Rugbi Sant Quirze i volen potenciar la practica d’aquest esport entre els infants de la població.

Fa uns dies ens van visitar i van fer una sessió amb cadascuna de les classes  de l’escola, des de 1r fins a 6è.

IMG_6683IMG_6729

 

Vam conèixer una mica les regles d’aquest esport  i vam posar en pràctica diferents maneres de  passar-se  la pilota de rugbi.

IMG_6744 IMG_6689 IMG_6737

Finalment vam realitzar un partit amb normes adaptades d’aquest esport.

IMG_6715 IMG_6697

Ja sabeu,  si voleu conèixer una mica més aquest esport us estan esperant els divendres a la tarda al camp de futbol de Sant Quirze a dos quarts de sis de la tarda, i els dissabtes al matí al Parc de les Morisques.

 

 

Natació i Ed. Física

Tal i com vam informar a la reunió de pares, a partir d’aquest curs 2014-2015 seran els alumnes de segon qui realitzaran el curs de natació a la piscina del municipi. Excepcionalment, i per evitar que cap alumne de l’escola es quedi sense gaudir d’aquesta bona iniciativa subvencionada per l’Ajuntament, els alumnes de tercer també faran natació al tercer trimestre tal i com es feia fins el curs passat.

Ja hem arrencat l’activitat i tant els alumnes com nosaltres estem molt contents de com està funcionant.

L’organització de l’activitat s’ajusta al que estava previst i el timing és perfecte.

Com veieu a les fotos ja tenim els grups fets, però que lògicament s’aniran redissenyant per garantir l’evolució dels alumnes segons el diferent ritme d’aprenentatge de cadascun.

foto n1a foto n9afoto n8a foto n7a

Els continguts a treballar serán:

FLOTACIONS

PROPULSIONS

SALTS

IMMERSIONS

TÈCNICA DELS DIFERENTS ESTILS

JOCS I HABILITATS MOTRIUS BÀSIQUES (medi aquàtic)

foto n5a foto n3afoto n4a foto12

Esperem que  l’alumnat gaudeixi molt d’aquesta bona experiència amb els seus companys de classe on el treball d’autonomia personal i d’hàbits higiènics és molt ric.

foto n6